Eş Birleşmesi ile Almanca Dil Bilgisi

Göç yasasındaki değişiklik 28 Ağustos 2007 tarihinde yürürlüğe girdi!

Yeni yürürlüğe giren Yönergeleri Uygulama Yasası gereğince aile ve eş birleşimi vizesinin yasal koşulları kısmen değiştirilmiştir. Alman vatandaşı eş ve Almanya'da yaşayan yabancı eş ile birleşim için bundan böyle en az 18 yaşında olma şartı aranmaktadır.

Eş birleşimi çerçevesinde Almanya'ya yerleşecek es için diğer bir şart ise, basit şekilde Almanca dilinde anlaşabilmesidir.

Prosedür hakkındaki ayrıntıları ve özel durumunuzu bizimle görüşün. Her durum farklı olduğu için çözüm ona göre farklı. 

Önemli Duyurular

10:00-16:00 saatleri arasında hukuk büromuz açık.

 

Görüşme saatleri dışında bize e-posta yolu ila sorunuzu ilete bilirsiniz.

Genelde 24 saat içinde mektuplarınız cevaplanıyor. 

Hukuk Haberleri

Yakında sizi ilgilendiren hukuk haberlerini burada bula bilirsiniz.

ð hesaplı

ð güvenilir

ð ve uzman 

ð Hukuk ve Avukat danışma hattı